Weekend

A Hymn for the Weekend

Mensvärk, regn och en själ som behöver vila. Vad gör man då? Jo, man letar upp en bra film på Netflix och tar fram glassen ur frysen. Jag har städat undan lite under kvällen, samt sorterat tvätt och nu ska jag äta lite kvällsmat. Jag tänkte skriva middag, men det känns inte som att knäckemackor med avokado och keso räknas in i den kategorin. Det är allt jag orkar fixa för det där paketet med köttfärs får nog ligga kvar orört i kylen tills i morgon. Jag får komplettera med nyttiga fredagstillbehör som clementiner… och choklad.

Jag upptäckte idag att Coldplay (jag önskar att Adele kunde göra samma sak) släppt sitt nya album på Spotify, så det har jag lyssnat på också. Hittade det här liveframträdandet av Everglow på YouTube och ville dela med mig av det till er. Jag tycker att den är så vacker, och så ger den lite julkänsla också. Har jag några läsare som gillar Colplay kanske? Jag hade velat se konserten nu i sommar, men de biljetterna hann jag tyvärr inte få tag på innan de såldes slut. De försvann ju typ på 45 minuter och såldes sedan för flera hundralappar dyrare än ursprungspriset på Facebook. Fy så bittert. Hatar sådana giriga människor.

*tio storgråtande emojis*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.