Places in France

Wedding in Bretagne

 

 

Här kommer ett helt gäng bilder från bröllopet vi var på i helgen. Tyvärr hann vi inte se mycket av Carnac (som tydligen ska vara en riktigt mysig stad) då vi kom fram en timme innan vi skulle åka till kyrkan och brunchen på söndagen aldrig tog slut (att spendera 4 timmar en seg bakissöndag tillsammans med 50 pers är inte direkt min favoritsyssla, särskilt då jag inte fick mat förrän kl 14.30, kan ju tillägga att jag inte ätit någon frukost…). Det får väl bli en annan gång.

 

 

Efter en fem timmar lång bilresa kom vi fram till hotellet. Som låg 15 min promenad från festen, men tyvärr en halvtimmes bilväg från Carnac (där kyrkan de skulle gifta sig i låg). Det var en ganska fin utsikt över hamnen.

 

Carnac

 

The newlyweds! Det var ett riktigt traditionellt katolskt bröllop så mässan varade i typ ett år, haha.

 

Le français et la suédoise.

 

Efter cermonin var vi hungriga och behövde svalka oss. Vad gör man då? Köper glass såklart! Caramel au beurre salé är min nya favoritsmak!

 

Min stiliga karl

 

Dags att gå på bröllopsfest.

 

Som hölls på ett slott.

 

 

Veuve Clicquot.

 

Sophie & Guillaume.

 

 

Alla vinflaskor var märkta med brudparets namn.

 

Efterrätten kunde jag inte klaga på.

 

Detta var någon gång under de sena småtimmarna. Eller tidiga. Jag låter bilden tala för sig själv. Det var en riktigt rolig kväll!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.