C'est la vie

Ur funktion

Tydligen är det något fel med bilduppladdningen på hela finest-sajten så därför kan man inte se mina bilder. Jag hoppas att det är löst tills i eftermiddag för jag var så himla taggad på att blogga. Jag vaknade faktiskt redan kvart i åtta idag så jag drog ut och sprang en runda. Fast jag kan inte påstå att det var ett helhjärtat försök. Uj uj, vad det var jobbigt. Jag har inte sprungit på evigheter så det var tungt som bara den och det blev inte många kilometer. Jag måste komma igång med träningen igen. Det är inte bara bildbanken som är ur funktion verkar det som.

Tills allt är tillbaka till det normala här på bloggen, och medan jag väntar på att en maskin tvätt ska bli klar, så drar jag till poolen här i området. Läsa, sola och simma några längder är planen.

Ha en fin dag så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.