C'est la vie

Poolside

IMG_8733IMG_8738IMG_8740 IMG_8739

Med lite research och flyt så hittade jag och Josefin den perfekta platsen att hänga på en eftermiddag i Kapstaden. Fast okej, den var kanske inte helt perfekt för egentligen ville vi till en annan hotellpool men de släpper inte in ”walk-in’s” under högsäsong, så vi fick snällt vända i dörren. I stället hamnade vi på ett Radisson-hotell i Sea Point. Servicen var lite sådär (de var antingen inte närvarande eller så visade servitörerna oss lite väl mycket uppmärksamhet..) och maten var halvdan, men poolen var inte alls fel och det var helt vindstilla. Vi kom på oss själva med att säga saker som ”uff, nu blev det varmt, vad jobbigt. jag måste bada”. Ungefär den nivån låg det på. Där låg vi i varsin solstol i ett par timmar tills Josefins mage började kurra. Vi tog oss då till ett annat hotell där de tydligen skulle ha en rooftop bar, men blev så besvikna. Hotellet är femstjärnigt med helt fantastisk inredning medan baren där uppe bara kändes stökig och rörig. Så det slutade med att vi hamnade på någon salladsbar där vi satt en stund innan vi bestämde oss för att skjuta på drinkplanerna och bege oss hemåt. Vi kände att vi hellre ville känna oss lite snygga och tillfixade än att komma dit i skitigt hår och bikini, plus kanske fylla på med energi för båda började nog bli trötta på att vara sociala, hehe. Ibland är det bättre att avsluta på topp än att göra ett halvhjärtat försök.

Ikväll har vi i stället bokat bord på African Pride Crystal Tower Hotel (de har så jäkla långa namn här) för Half-price sushi night. Haha, ja ni hör ju själva hur bra det låter! Kvinnan jag pratade med för att boka bord var dessutom så himla käck och trevlig att jag bara blev ännu mer peppad. Dessutom kostar drinkarna 30 rand (ca 20 kronor) på torsdagar. Full recension och bilduppdatering utlovas. Nu måste jag duscha och göra mig lite snygg.

Hur har ni det förresten i snökaoset? Vill ni att jag ska sluta med soliga strandbilder? Hehe.

0 kommentarer

  • Martina

    Snön är underbar! Lite som om ljuset kommit tillbaka! Hur orkar du vara social så stor del av tiden? Jag önskar jag var sån men det känns ofta som om social aktiviteter tömmer mig på energi även om jag har kul för stunden☹️

  • christinestories

    Vad härligt! Jag är också en person som får energi av människor omkring mig. Kanske är du mer en introvert person? Då brukar man mest bli trött av för mycket sociala aktiviteter och hittar lugnet hos sig själv 😊 Men såklart försöker jag hitta tid till mig själv också och ibland behöver jag bara vara för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.