Health & Fitness

Träningsmotivation Deluxe

 

Jag måste erkänna att jag inte alls tycker om att spendera dyra pengar på träningskläder. Jag köper mycket hellre en flygbiljett än lägger 1000 kronor på ett par löpartights. När jag däremot kan fynda fina träningsplagg på rean så känns det mer än okej. Det blir ju faktiskt lite roligare att träna när man gör det i fina kläder. Jag har bara två par tights så nu köpte jag ett par till från Casall. De var på 50% vilket gjorde det omöjligt att hitta ursäkter till att inte slå till. Även linnet är nytt och köptes på rea. Skorna från Asics betalade 399 kronor för. 

 

Byxorna och skorna invigdes i eftermiddags när jag drog med mig Lucie på ett träningspass på SATS. Jag trodde att hon skulle hata det, men hon blev riktigt peppad och tyckte till och med att det var roligt. Stackarn kommer ju ha en hemsk träningsvärk i morgon men jag är så stolt över henne att hon faktiskt följde med. Jag har alltid pushats av andra till att träna så det är kul att vara den som motiverar någon annan för en gångs skull.

Förresten måste jag rekommendera alla träningsnybörjare att läsa detta inlägget: Surviving the Gym – A Beginners Guide. Riktigt bra tyckte jag!

 

Innan gymmet gjorde vi en riktigt lyxig brunch här hemma tillsammans som vi åt medan hon passade på att låna min tvättstuga. Jag hann inte ta ett kort på det för vi var så hungriga, haha. Nu ska jag äta en tidig middag (med tanke på att jag annars äter omkring kl 20-20.30) och sedan fortsätta med 10:e säsongen av Grey’s Anatomy. Jag har börjat följa det igen och nu är jag helt fast.

 

Vad hittar ni på ikväll mina söta läsare?

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *