à la Picard

 

Jag skulle köpa moelleux au chocolats sist jag var på Picard, men råkade köpa fel. I stället för de vanliga tog jag chocolat au coeur de caramel och chocolat au coeur de Spéculos. Vlket jag abslout inte ångrar såhär i efterhand. De med choklad är godast men dessa var riktigt smarriga de med. För er som inte vet så är Speculos en kaka som är i stil med pepparkakor. De smakar inte riktigt likadant men är väldigt lika i smaken. Man får dem ibland till kaffet i Frankrike eller så används det som smaksättning och i desserter. Det finns till och med som smörgåspålägg. 

 

Den där vaniljglassen förresten. Har jag tjatat om den tidigare? Säkerligen! Ni måste bara testa. Den smakar verkligen vanilj. Vad har förresten ni provat från Picard? Ge mig era bästa tips!

 

0 reaktioner på ”à la Picard”

  1. Ah jag älskar Picard!! Fyllde en korg första dagen de öppnade 😊 Var bara tvungen gå dit för älskar mat o nya rätter plus att skrivit mkt om det. Så himla kul med lite annorlunda saker än det vanliga gorbys piroger och billys pizza. Jag testade också en sån kaka du har här på bild men microversionen o den var sådär. Nog godare i ugn. Sedan köpte jag glasstrutar, crepes, paj, ratatuoilegrönsaker mm. Har dock bara varit där en gång ännu men blir fler besök. Så kul med något nytt.

  2. Mmm, de ser jättegoda ut..! Men är utsidan verkligen sådär god och mumsig som man får på restaurang, eller har de en tendens att bli gummi-aktig? *kräsen*

  3. Christine&OtherSweetStories

    De är goda, och inte gummi-aktiga. Även jag är kräsen med franska sötsaker och kan intyga att de är goda 😊 Men det är klart att de inte är lika goda som hemlagade på restaurang. Det är ju trots allt fryst mat, haha.

  4. Christine&OtherSweetStories

    Ah, ja det är nog godare att göra i ugn. Eller den riktiga versionen på en restaurang i Frankrike 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen