C'est la vie

Time to go

 

 

Nu ska jag ut en sväng. Jag ska ner mot Champs Elysées. Det var meningen att jag skulle komma ut mycket tidigare men så är det ju alltid saker som kommer i vägen. Var tar tiden vägen? Hur kan det ta sådan tid att äta lunch, tvätta håret, sminka sig, välja kläder och preparera väskan? Snälla säg att ni är likadana så jag kan dämpa mitt dåliga samvete. Hur som helst skiner solen så jag ska försöka hinna få lite vitamin D innan mörkret smyger sig på. Ett möte har jag dessutom kl 17. Ikväll är det kör som vanligt.

 

Hörs senare!

 

 

0

0 kommentarer

  • Lisa

    Säger man verkligen preparera på svenska? 😉 låter lite som frengelska. Jag är precis likadan, skönt att se att jag inte är ensam att använda lite ihopblandade ord ibland. 😊 Hoppas du fick en bra eftermiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.