C'est la vie

Goodie bag

 

 

Ibland är det trevligt att jobba på events må jag säga. Särskilt när det blir goodiebags över. Ni kanske kan gissa er till vad som ligger i den vita påsen? Hehe. Att dessutom få betalt för att se ett spektakulärt framträdande av Cikus Cirkör, få god mat smugglat av de snälla servitörerna, träffa imponerande höjdare inom franskt- och svenskt näringsliv samt ha roligt med sina kollegor är ju inte fel det heller. Det var mindre kul att komma hem kl 1 på natten men vi fick taxi betalt så jag slapp i alla fall metron. Det var riktigt skönt att krypa ner i sängen intill en varm pojkvän.

 

Nu ska jag återgå till min inbox. Det känns som att jag har ett destruktivt förhållande till min mail. Jag kan inte vara utan den men jag önskar att jag slapp spendera så mycket tid med den.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.