C'est la vie

Dreaming of

 

 

Jag sitter och pratar på Skype med kusinen. Hon fyller år idag. Hipp hipp hurra för henne! Jag firar henne med att äta de sista pralinerna från Lenôtre som jag snodde med mig från eventet i måndags. Gud så goda de var. Jag önskar att jag hade tre askar fullt med choklad i lager. Tyvärr är de nu slut.

 

För övrigt så har jag hittat ett jobb jag verkligen vill ha. Det vore en dröm. Nu ska jag skriva det bästa CV:t som någonsin har skrivits!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Erin

    Are those solid blocks of chocolate? That’s a dream come true, haha. Good luck with your CV. I’m in the midst of a job hunt right now and I know how stressful it can be!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.