C'est la vie

Time flies pt. 2845

Tiden går snabbt. Helt plötsligt blev det den 5 augusti. Hur hände det? Jag tyckte att sommaren nyss började. Min dag började med ett ganska förvirrat, halvvaket tillstånd med nackspärr som vittnade om en natt i konstig sovställning. Det var samma sak igår morse. Jag funderar över om jag har för många kuddar i sängen. Kanske räcker med tre? Det blev en ganska seg start på den här måndagen eftersom att jag inte hade någonting att äta till frukost och ett ganska bra tag velade fram och tillbaka vidare jag skulle äta frukost ute eller gräva fram något ätbart ur skafferiet. Jag valde till slut det första alternativet så nu sitter jag på Nostra med en urdrucken kopp kaffe bredvid mig.

För att inte känner mig som en total slacker så har jag passat på att avverka lite grejer på ”att göra-listan”, bara för den där tillfredställande känslan av att se den krympa en aning. Det känns ganska skönt att bocka av sådant jag skjutit på ett tag. Framförhållning är inte direkt min främsta egenskap utan jag sitter oftast där i sista stund och stressar innan deadline men samtidigt blir det ju extra njutningsfullt när jag väl kan stryka (de tråkiga) sysslorna från listan. Ringa samtal till myndigheter, ansöka om blanketter som behövs för att få pengar från a-kassan, reda ut ett missförstånd med chefen gällande min lön, ringa arbetsförmedlingen för att snabbt lägga på när rösten meddelande att jag var ”nummer 137 i kön”. Första måndagen efter semestern. I should have thought of that, öf cörse. Jag får hänga på låset i morgon och göra ett nytt försök.

Jag ska bege för att möta Madde och Chloé nu för lunch. Resten av dagen får nog bli en fixareftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.