C'est la vie

Long time no talk

Hej vänner. Long time no talk. Jag har inte haft så stor lust att skriva så jag tog en paus för att hitta inspiration. Jag kan väl inte påstå att den funnits i överflöd när det varit för varmt för att hjärnan ska fungera normalt. Nu har däremot värmeböljan bytts ut mot 17 grader och sporadiska regnbyar, vilket är skönt under natten.

Det finns endast koffeinfritt kaffe här hemma så tanken var att gå till min lokala kaffebar för en uppiggande macchiato (jag får det att låta som att jag befinner mig i en pittoresk italiensk by men det gör jag tyvärr inte), men så började det ösregna och nu känns det inte alls lockande att gå ut. Jag kan lika gärna stanna hemma tills det (förhoppningsvis) avtar.

Jag känner mig lite ofrivilligt ensam och uttråkad idag. De flesta verkar antingen jobba, vara bortresta eller upptagna på annat håll. Det är så himla trist att vilja socialisera sig men så finns det ingen att umgås med. Jag är ganska bekväm i mitt eget sällskap och har ingenting emot att vara ensam då och då, men jag är trots allt en social person som får energi från umgänge med andra. Så för att underhålla mig själv har jag rensat vattenlåset under badrumsvasken och duschavloppet på hår och annat äckligt. Thank god for gummihandskar säger jag bara. Jag kanske ska köra på storstädning när jag ändå är igång? Eller igång och igång. Just nu sitter jag i soffan under en filt så att putsa speglar, skaka mattor och dammsuga under hyllorna är ett projekt som känns långt bort för tillfället.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.