Frukost vid vattnet

Här ligger jag just nu tillsammans med Louise. Jag hade planerat att ta med mig frukost och åka ner till vattnet, vilket det visade sig att hon också hade tänkt göra. Nu är det en del folk här på bryggorna men när jag kom hit vid nio i morse var det så tyst och stilla. Det kändes nästan meditativt. Båda två så det att vi borde göra detta oftare för det är en så skön start på dagen.

Jag köpte förresten en ny mobil igår. Lite spontant sådär. ”Visa mig er billigaste mobil med någorlunda bra kamera”, sa jag (fast på ett lite trevligare sätt kanske) till de krampiga killarna på Elgiganten. Den kostade mig 2000 kr och så fick jag ett skärmskydd på köpet. Bra deal. Den förra var ganska trasig så nu ska jag försöka att inte tappa den här tjugo gånger.

Jag tänkte snart ta mig ett dopp och sen är vi nog här en timme till. Det är riktigt varmt idag så det känns smart att hålla sig borta från solen när strålarna är som starkast. Mina utländska vänner tycker att svenskar är galna som ligger och trycker flera timmar mitt på dagen. Jag är beredd att hålla med. Crazy.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen