Outfits,  Vardagslyx

Livsnjutarmåndag, en mosad chokladboll och nytt i garderoben

Förutom klänningen jag bar på bröllopet (bild HÄR) så fick jag med mig lite andra fina plagg hem från Paris. Det börjar ju för övrigt bli Yesterday’s News nu med den resan men jag har inte riktigt orkat dela med mig av det innan så det får komma lite i efterhand.

Det bästa basplagg-köpet var nog den här stickade tröjan från United Colors of Benetton. Jag älskar färgen och modellen. Dessutom passar den så bra att dra på sig när det är lite sådär halvvarmt, typ omkring 20 grader. Benetton är en butik jag aldrig handlar i här i Sverige, men alltid går till när jag befinner mig i Paris. Urvalet där känns inte lika tråkigt och… förortssnobbigt? Skorna kommer från den franska kedjan Monoprix (som ett franskt litet Åhléns med matvaruavdelning). De är i 100 % läder (förutom undersulan som smart nog är gjord i gummi) men kostade bara 40 euro. Jag kan verkligen tipsa om att besöka deras butiker för prisvärda kläder i bra kvalitet.

Madde tog de här fina bilderna på mig i eftermiddags när vi stannade till för en kaffe på Pappas Flickor på vägen hem. Övrigt av det jag har på mig är gamla byxor från GAP (jag har fem par jeans därifrån nu, hehe), väska från en liten butik i Barcelona och solglasögon från H&M som hängt med sedan urminnestider.

Chloé tog också några bilder. Eller några och några, hon knäppte av som en äkta paparazzi med tio bilder i sekunden. ”Klick, klick, klick, klick……”. Blev någon av dem bra, M?

Mysigt att hänga med dessa som vanligt. Förutom att Chloé blev lite väl girig och ville ha alla tre chokladbollarna jag köpte för sig själv – vilket resulterade i att hon höll min kvarvarande bit gisslan tills Madde till slut fick köra med det hotfulla men ack så effektiva tricket ”nu räknar jag till tre…”, var på hon motvilligt lade tillbaka den smått mosade chokladbollen på tallriken – så var det en fridfull kompisdejt. Sorry, lång mening.

Eftersom att jag mestadels ägnade mig åt livsnjuteri igår eftermiddag och kväll (middag och vin hemma hos en kompis på balkongen) så får det bli desto mer vardagligt idag. Vädret är ändå ganska tråkigt så jag passar på att tvätta, fixa och dona. Vilket jag varvar med att läsa kändisskvaller och titta på ”hemma hos”-reportage av Architecural Digest. Jag vill bor här med Cara och Poppy! Minus hunden.

Alright, back to work!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.