Outfits

Christmas party outfit

Fysiskt har det varit en tuff månad. Munsår, elva dagars mens och sjukdomar. Jag hann knappt komma hem från Berlin innan jag blev sjuk. En riktigt vidrig version av magkatarr följdes upp av en halsinfektion och förkylning, och den senare har dragits ut i evigheter nu känns det som. Jag trodde att jag var på väg mot rätt håll i torsdags och gick till kontoret men på fredagen började jag må sämre igen. Typiskt dum idé att lämna hemmet innan man är helt återställd. Så jag var sjuk hela helgen och jobbade hemifrån idag. Tog en promenad i eftermiddags för att få lite frisk luft och dagsljus men sen kom smärtan i halsen tillbaka så det var kanske ingen bra idé. Jag är så himla trött på att vara sjuk och energilös. Förstår inte varför mitt immunförsvar är så svagt just nu, men har börjat ta D-vitamintillskott och försöker få i mig mat som är rik på övriga vitaminer.

Jobbsituationen har varit oviss de senaste månaderna och stressen över det hela har säkert påverkat mitt mående både fysiskt och mentalt. Allt hänger ju ihop. I förra veckan kom äntligen goda nyheter som vände på det hela till något positivt. Nu är det några dagars jobb kvar innan julhelgen och sen ska jag vara ledig i mellandagarna. Jag längtar.

Jag ska lägga mig strax så att jag förhoppningsvis vaknar friskare i morgon. De senaste nätterna har jag sovit som en kratta och det hjälper inte direkt kureringen.

Ville bara visa min outfit på julfesten. Den här vackra klänningen beställde jag i sista stund och den kom fram två dagar innan jag skulle åka. Jag var lite osäker först på om jag verkligen gillade materialet och modellen men kom fram till att den faktiskt var riktigt cool. Temat på festen var typ ”unleash your inner provocateur/Berlin underground/Punk Royale/extra everything” och jag hamnade väl någonstans där i början på mitten på spektrumet. Klänningen är från ASOS Design och finns fortfarande online.

Bilden ovan är tagen av fotografen på festen. Det var svinkallt i middags- och festlokalen pga fel på värmen så jag slängde av min kofta, ullhalsduk och kappa (är så himla glad över att jag tog med mig det dit) när bilderna togs och sen på med allt igen fort som fan.

02.45 när jag kom tillbaka till hotellet. Man kan inte se det här men släpet var sååå smutsigt. Jag fick sätta upp det med en säkerhetsnål för det släpade i marken. Hur gör alla Hollywood-kändisar när de går på gala i sina släp? Måste ju bli så skitigt!

Sedan en mörkgråsilvrig ögonskugga jag köpte på FACE för säkert tio år sedan. Kände mig väldigt snygg faktiskt.

Örhängena och armbandet köpte jag i Berlin. Halsbandet är gammalt.

Strumpbyxorna är från Calzedonia och finns HÄR. Bootsen är säkert fyra år gamla och välanvända men fortfarande i gott skick. Tyckte att de gav en lite mer edgy look än ett par klackar.
Fun fact: jag hade dem på mig på min och Mattias första dejt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.