C'est la vie

Tillsammans är man mindre ensam

Jag har insett att väldigt många bilder i gamla blogginlägg försvunnit, vilket känns tråkigt såklart. Vissa inlägg har jag återställt – vilket innebär att manuellt ladda upp bilderna igen och fixa till så det är någorlunda så som det var från början – men många saknar foton. Förhoppningsvis kan de på Nouw hjälpa till att ordna upp det asap!

Sjukstugan har fortsatt idag med och jag har inte gjort mycket mer än titta på den nya Jumanji-filmen, som var helt okej och rolig på sina ställen. Klart sevärd om man säger så. Sedan har jag tillbringat lite för mycket tid åt att skriva på en Hanoi City Guide som jag tänkte dela med mig av. Den kommer upp här på bloggen så småningom. På grund av lathet så har jag inte duschat på två dygn så det tänkte jag göra nu innan jag blir förgiftad av mina egna kroppsodörer, sedan äta middag framför senaste avsnittet av Vår tid är nu. Slutligen gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg och kry tills i morgon. Det ska bli skönt att gå tillbaka till jobbet för nu är jag trött på mitt eget sällskap och behöver socialisera mig innan jag förvandlas till en crazy plant (i brist på katter) lady.


Jag håller på att läsa den här boken just nu, Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavaida. Det är en fransk författare och handlingen utspelar sig i Paris. Det har även gjorts en film av den som heter ”Ensemble, c’est tout”.
Jag köpte den inför resan till Barcelona i somras men det är först nu som jag tagit mig för att börja på den. Eller jag började för några veckor sedan men läser inte varje dag så jag har kommit ungefär halvvägs. Jag gillar den än så länge och det är ett bättre alternativ till slösurfande på mobilen innan läggdags. Jag märker även att inspirationen till att skriva känns mer genuin sedan jag började läsa mer.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Anna Gavalda är en av mina absoluta favoritförfattare. Jag har läst aöka hennes böcker på svenska och de flesta (de äldre) även på franska. Ensemble, c’est tout kan vara en av de bättre. Vad ttycker du om den?
    kram

  • christinesstories

    Jag gillar den men tycker ibland att det är lite svårt att hänga med i konversationerna. Ibland måste jag gå tillbaka och läsa igen för att förstå vem det är som säger vad, haha! Men den är fin. Väldigt fransk, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.