C'est la vie

This is the last time


Hej då mysig heltäckningmatta och gott om plats.

Ikväll flyttar jag till mitt lilla rum på 6:e våningen och förhoppningsvis är det sista gången jag packar väskorna innan augusti.
Jag flyttar från drygt 150m2 till ca 12m2 kan jag föresten meddela. Är inte Paris underbart ibland?
Men jag längtar efter att ha mitt egna lilla krypin, även om jag nog kommer bli klaustrofobisk. Jag är trött på att flytta. Jag saknar att sakna min pojkvän. Vi är båda överens om det, att vi saknar att sakna varandra. Efter 8 månaders ”singelliv” på distans så blir det intensivt att bo ihop dygnet runt i 1,5 månad. Så nu får vi lite mer space. Jag tror att vi behöver det. Två nätter på eget håll för att sen längta efter den där varma kroppen och en morgonpuss i nacken.

Och eremiten Christine får ligga i flottigt hår trötta vardagskvällar och ha Gossip Girl-maraton.
Jag hoppas bara jag vänjer mig snabbt att springa 6 trappor två gånger per dag…

0

0 kommentarer

  • Penny

    Äsch då, du kommer väl inte vara där så mkt ändå nu när det närmar sig sommar.=) Förutom att sova då.;-)

    Hur fungerar det med rum? Har du bara ett sovrum & delar kök & toalett eller hur brukar det vara? Bäst att börja reka lite, "bara" ett år kvar till examen.;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.