Shopping

Thank you for your order

Nu har jag precis beställt det här från TopShop. Jag tänkte ha det på bröllopet nästa helg.
Jag hoppas verkligen de jobbar snabbt på lagret och posten så jag hinner få det innan torsdag. Jag har aldrig beställt därifrån innan och är både orolig över att det inte ska passa eller komma fram i tid. Så nu håller vi tummarna! Annars blir det inte så roligt. Jag får ge mig ut i morgon förmiddag och hitta en plan B så jag inte står där med skägget i brevlådan.

Ännu en punkt att stryka. Nu ska jag äta lite lunch innan jag fortsätter att pricka av listan. I morgon ser jag fram emot en dag UTAN tråkiga måsten och svettig städning.

Tack Debbie för hjälpen! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.