C'est la vie

What to doKjol från Promod och linnet är gammalt, från H&M Garden Collection.

När man kan gå hem klockan halv elva på kvällen i kjol och linne utan att frysa, då är det sommar. Även om jag frös lite när vi först satt ute, så känner man att det är varmare kvällar nu. De lovade regn idag men just nu skiner solen genom fönstret.

Jag kunde inte somna igår. För mycket tankar som snurrar i huvudet, vilket gjorde att jag somnade vid halv tre i natt. Så jag vaknade senare än jag hade tänkt från början.
Hur som helst. Idag har jag en lång ”to do”-lista. Det är jobb som ska göras, maila som ska skickas, räkningar som ska betalas, viktiga saker som ska hittas, CV som ska skrivas och så måste jag packa och fixa med annat inför flytten. Jag ska sätta igång med första punkten direkt.

Vi hörs senare!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.