Vardagslyx

När du verkligen behöver det

Det visade sig att Janis inte hade några planer ikväll, så vi möttes upp vid La Motte Piquet när vi båda var klara med jobbet och satte oss i baren på en bistro med varsin kaffe. Det är så skönt att prata med henne för även om vi bara känt varandra i knappt två år så är hon en av mina bästa vänner som jag kan prata med om det mesta. Vi satt där och snackade i 1,5 timme om allt mellan himmel och jord. Men mest om framtid, jobb och killar. Så himla trevligt. Min onsdag kunde inte slutat bättre.

Nu ska jag krypa ner under sängen och sova sött. Christophe är hos en kompis och spelar kort så jag hoppas att jag inte vaknar när han kommer hem. Då jäklar blir det liv i luckan! Haha!

*skojar*

Inte.

0 kommentarer

  • mikael

    När jag väl bestämt mig för nåt brukar jag vara väldigt fokuserad och målinriktad.

    Jag älskar ju bullar så det har varit jobbiga dagar 😊
    Men på lördag kväll får jag äta igen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.