Culture Paris/France

Opassande


Tur att det finns många presstånd i den här stan…

Efter en sen lunch gick jag bort till parken och la mig. Eftersom jag ska på bröllop om en vecka så vill jag inte vara blek som ett lik. Det räcker att vara den enda svenskan. Så jag jobbar på min bränna.

Föresten så blev jag uppraggad idag. Av den extremt äckliga snuskgubben i tidningsståndet. Usch, han är typ 60 år och frågade om vi skulle gå och ta en kaffe. Jo tjena. Dans ses rêves. Och så du:ade han mig och svarade på engelska. Det gjorde mig bara ännu mer förbannad. Seriöst, vad är det med männen i den här stan?! Så fort jag går utan Christophe och i shorts eller kjol så är det ”klä av med ögonen”-blickar och opassande kommentarer. Det kan få mig att sakna Sverige. Nog för att svenska killar kunde visa sin uppskattning ibland men de visar åtminstone mer respekt. Nu menar jag såklart inte att detta händer hela tiden, haha. Men jag tror nog alla svenska tjejer som varit i Paris kan känna igen sig.

Nu ska jag fräscha till mig lite. Ska iväg på ett jobbuppdrag om en timme.

0

0 kommentarer

 • Debbie

  Hej! Haha, klart jag ställer upp!
  Vet inte exakt hur Rare är i storlekarna men så vitt jag vet ska de inte vara nå konstigt med deras plagg. Klänningen (som jag för övrigt själv tittat på 😃 superfin!!) är ju lite luftig med så jag tror inte det är något problem i så fall! Gör nog inget vare sig den är lite för stor eller lite för liten!

  Deras skor är precis som vanligt. Jag har 38 i andra stängda skor och det har jag i deras med. Alla skor jag har från dem som är i skinn är JÄTTEsköna. Så jag kan varmt rekommendera dem! Speciellt deras ballerinaskor, helt underbara.

  Leveranstiden är ca 1 vecka, ibland tar det bara 2-3 dagar.. men beställer du på en måndag får du det oftast måndagen efter sen!

  Tack, jag mår faktiskt bättre 😊 Kram!!!

 • Debbie

  Just ja, frakten ligger på 6 pund tror jag, ca 60 kr.. oavsett hur mkt du beställer. Pundet är lågt nu så det är bara att passa på 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.