C'est la vie

Installée


Jag hade lite kvar efter vi flyttat det mesta igår kväll. Det var INTE kul att bära två tunga kassar, en väska med datorn och en tung matpåse 6 trappor upp igår kväll. Christophe undrade om det inte var för tungt. Neeeej då, jag är stark och tapper. Jag var DÖD när jag kom innanför dörren, haha!

Nu är jag på plats och installerad i mitt nya hem. Det känns ganska lyxigt att bo på 15 kvm med högt i tak och parkettgolv faktiskt. Ni kanske minns det rummet jag bodde i förra våren? Jag tror inte det var större än 8 kvm.. Dock är sängen lite konstig så det känns som man ligger på en kulle precis vid höften. Men ägaren är schysst och skulle se om det gick att fixa. 

Nu ska jag ringa till Christophe(har en fast telefon som jag ringer gratis till alla franska mobilen och fasta telefoner i hela världen med, lyx!) och se om han är vaken. Sen ska jag ut på stan. Ska kolla efter klänning och köpa mat och annat som jag behöver.

0

0 kommentarer

  • Hanna

    Hahaha, det påminner mig om när jag (och min familj) flyttade nu i vintras.. Vi flyttade ca 300 meter, från högst upp i en lägenhet utan hiss med 65 trappsteg till högst upp i en lägenhet utan hiss med 110(!) trappsteg.
    Flyttgubbarna hade lite kaxigt sagt att det där klarade de på en dag, men de var tvungna att ta en hel vecka på sig – och då hjälpte självklart vi också till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.