C'est la vie

The summer turned into spring


Allén mellan Villiers och Rome. Jag har en viss svaghet för alléer, tycker de är så vackra och fridfulla.


rue de Naples, 8:e

Försommaren kom lite ”on hold” från och med idag verkar det som, och det blev faktiskt ingen lunch på balkongen. Det var för kallt för det. Nu är här ”bara” ca 12 grader och kall blåst. Okej, jämfört med vissa som fortfarande traskar i snö på vissa orter i Sverige så kanske det låter lite bortskämt att klaga på vårtemperaturer, men det är viss skillnad om man tänker att det var ca 25 grader i söndags… Ska jag vara ärlig så föredrar jag den där övergången mellan vår och sommar. Våren är ju så fin!

Jag tog två bilder på vägen hem idag. Det enda jag gjort med dem är att jag lekt lite med ljus, kontrast och färg i Windows egna bildredigerare. Ja, de ser ju inte helt naturliga ut såklart. Men ibland är det kul att göra dem lite ”overkliga”. Photoshop har jag dock inte, det tycker jag känns som lite fusk. Jag menar, förr tog man ett kort och sen fick det vara så som det blev. Med eller utan finnar i pannan och var det en gubbe på fel plats så fick den helt enkelt vara kvar.

Nu är jag hungrig så jag och Christophe ska gå och äta på restaurangen runt hörnet. Skönt att slippa laga middag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.