C'est la vie

Lunchsallad och en fransktalande Will Smith

Jag jobbar hemifrån idag och det är en del att göra, så jag känner mig lite smått stressad och ostrukturerad. Ingen inspiration har jag heller för affärsidéer som jag ska utveckla. Christophe kom med lunch nyss så jag har ätit en god sallad medans han har tagit ut sin ilska på TV:n som inte vill fungera. Inte för att jag lider av att skärmen är svart. Det finns typ 100 kanaler i Frankrike om man har en kabel-box, men aldrig någonting bra att titta på. Där måste jag slå ett slag för mitt egna land. Odubbat Simpson och bra filmer slår en fransktalande Will Smith med hästlängder.

Nej nu måste jag jobba vidare här för sen har jag andra ärenden att göra. Måste ordna med min hyresgäst som ska flytta in, bankärenden och annat ”roligt”.

Later!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.