C'est la vie

Från 2021 till 2022

Andra nyåret med den här snygga mannen <3

Hej hej på andra sidan årsskiftet! Nu ska vi bara vänja oss vid att säga och skriva 2022 i stället för 2021. Vi trodde nog alla att det här året skulle börja annorlunda än det föregående. Det känns som en déjà vu att åter igen köa utanför Systembolaget och läsa om ”den ökade smittan”. Den rådande situationen i vårt samhälle i kombination med det grå och mörka väderklimatet gör mig minst sagt trött, både bildligt och bokstavligt talat.

Att jag bokstavligt talat är trött kan i och för sig ha att göra med mitt nyårsfirande, eller sviterna av det snarare. Från att inte haft några direkta planer, till en spontan grannfest med ett dussin härliga personer. M och jag åt middag ihop och sedan kom vår vän Gideon innan vi gick en trappa ner till Farrah och Mustafa, som bjöd in oss att göra dem sällskap tillsammans med några av deras vänner. Tolvslaget skålades in hos oss och då kom även våra grannar från lägenheten bredvid in med sina middagsgäster. Det visade sig vara helt underbart härliga människor så det hela följdes upp av en hemmafest. Efter att ha avslutat grannfesten med ett par drinkar i den tredje lägenheten drog vi oss tillbaka framåt morgontimmarna. Det kanske inte var en bra idé att dricka den där sista GT’n klockan halv tre på morgonen, men det förstod jag tyvärr inte förrän dagen efter när jag vaknade med dunkande huvudvärk. Jag trodde att det skulle hjälpa i förebyggande syfte att proppa i mig salami och brie innan jag la mig men det hade nog snarare motsatt effekt. Baksmällan igår var inte nådig kan jag säga. Jag är inte 20 längre om jag säger så. Kul hade vi i alla fall!

Hur var din nyårsafton?

Igår körde vi den klassiska modellen för första dagen på det nya året – minus sunkpizzan. Sov till lunchtid och tillbringade eftermiddagen med att äta rester, se på Harry Potter och dricka massa vatten. En kort promenad till och från ICA blev det också bara för att få lite frisk luft. Idag tog vi oss ut på en kort loppisrunda och sedan en burgare och (någorlunda) snabb rearunda på Emporia innan vi bänkade oss i soffan igen. Jag känner mig helt urlakad just nu. Det är knappt att jag orkar sitta upp. Jag har börjat svara på en nyårslista men jag har ingen energi till det alls. Jag tänkte titta klart på ett avsnitt av Emily in Paris och sedan läsa lite ur boken jag precis börjat med innan jag slänger in handduken för idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.