Beauty,  Things I like

Tre favoriter för vintertorr och känslig hy

Jag önskar mig oftast hudvårdsprodukter i julklapp, vilket M tycker är tråkigt att ge bort men det är sådant jag oftast skjuter på att köpa till mig själv på grund av att de jag vill ha kostar så mycket och då blir jag dumsnål. Så nu pekade jag ut min favoritkräm och så fick han betala. Eller jag köpte den förvisso själv och sedan swishade han mig. Haha!

Jag älskar verkligen Kiehl’s Calendula Serum-Infused Water Cream som inte bara doftar himmelskt men även gör hyn len som en bebis rumpa. Det där lät som en säljande mening men detta är alltså inget sponsrat inlägg och jag använder mig inte av några betallänkar längre. Orkar inte krångla med adlinks för det ger ändå ingenting. Så vet ni det!

Jag passade även på att gå förbi apoteket häromdagen och fylla på med två produkter som påstås vara bra för torr och känslig vinterhy. Båda från La Roche-Posay.

CICAPLAST Baume B5 har jag haft tidigare (jag har även läppbalsam från samma serie) och den är min räddning när vintern skapar ett krackelerat tundralandskap i mitt ansikte. Den senaste veckan har jag dessutom fått några konstiga utslag eller eksem under och ovanför mitt högra öga, så förutom en kräm just för det ändamålet fick jag tips om en ögonkräm som tydligen hjälper irriterad hy och verkar lugnande – TOLERAINE Ultra Yeux. Nu har jag använt ögonkrämen i fem dagar och gillar den verkligen. So far so good, med andra ord. Jag är fortfarande lite torr där men utslagen har lugnat ner sig.

M och jag cyklade bort till Lilla Kafferosteriet i morse för att äta frukost så att vår städare kunde arbeta i fred. Vi brukar sällan äta frukost ute eftersom att jag oftast inte tycker att det är värt att lägga pengar på när just den måltiden är min specialitet, men ibland är det mysigt. Särskilt när de har scones för det orkar jag aldrig baka. Jag tänkte att vi ska gå förbi Akademibokhandeln på vägen hem så att jag kan köpa en ny kalender för den jag har nu blev förstörd när jag spillde vatten i min väska. Kanske hittar vi även någonting kul på rean.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.