Health & Fitness

The real workout

IMG_8792

Det bästa med att bo i Kapstaden vad gäller just trender och stil är att ingen bryr sig om dem. Särskilt här i Observatory där folk bokstavligt talat går till mataffären barfota och hälften ser ut som att de precis gått up ur sängen. Jag gör mitt bästa för att passa in och har nog aldrig ansträngt mig så lite för att se fräsch ut som jag gjort sedan jag kom till Sydafrika. Att gå runt i flip-flops, skitigt hår och myskläder en hel dag är inget ovanligt i min vardag.

De här träningsshortsen köpte jag på rea häromdagen och jag skulle kunna ha dem på mig varje dag, utan att överdriva. Nu ska jag dra dem på mig och dra ut på en löprunda/powerwalk. Jag ska se om jag kan få med mig Zola. Han lovade det i morse men jag skulle inte bli förvånad om han bangar. ”Hur många kilometer snackar vi om?”, sa han utan att vara medveten om att jag aldrig sprungit längre än 5 kilometer i hela mitt liv. Han borde gå ett Bodypump-pass på Sats och känna på riktig muskelsmärta dagen efter. Inte för att jag njuter av det, men det behöver ju inte han veta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.