Roadtrip in South Africa

Early morning in Coffee Bay

IMG_8401IMG_8403IMG_8406

Under vår roadtrip från Kapstaden till Durban så stannade vi två nätter i Coffee Bay, en liten semesterort på Sydafrikas ”Wild Coast”. Väldigt många dirty hippies (som sålde alla möjliga droger), kringresande sydafrikaner och backpackers från Europa. En morgon när jag vaknade i ottan för att kila på toaletten så fick jag syn på att ljuset var sådär vackert och disigt som det bara är tidigt på morgonen. Alldeles vindstilla, tyst och fridfullt. Så jag sprang ut med kameran och tog några foton. Jag vet inte om jag lyckades fånga det? Varför jag inte tog fler bilder är en bra fråga men så var ju också klockan omkring 06.00.

Vi vaknade i och för sig alltid ganska tidigt på morgonen, oftast vid åtta, och då gjorde vi frukost tillsammans (förutom på Terra-Khaya där frukost ingick). Nicky brukade göra gröt som hon värmde upp med mjölk. Det blev riktigt gott och extra smarrigt blir det med äpplen och banan till.

 

IMG_8506

IMG_8508

På tal om frukost så måste jag kliva ur sängen nu och äta. Jag hade egentligen tänkt sova ut för jag gick och la mig så sent, men så blev jag väckt av att städaren kom och knackade på. Så lite gröt och en kaffe ser jag fram emot. Förresten så var jag ute och sprang igår. Zola följde med mig också. Oj vad stolt jag var över oss som säkert sprang omkring 4 kilometer i motvind och dessutom gjorde en massa träningsövningar. Plötsligt händer det.

0

0 kommentarer

  • FREEDOMtravel

    Heja heja! Hoppas att det plötsligt händer mig också 😉 (Även om jag iofs åkt skidor tre dagar i rad, alltid något 😉)

  • christinestories

    Ja men skidor är verkligen hård träning! Jag brukade ha hemsk träningsvärk efter första dagens skidåkning, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.