C'est la vie,  Weekend

Cape Town Night Out

DSC_2234

I fredags var jag ute med några vänner. Det var Jenny – som varit på semester i Kapstaden och åkte hem idag – min flatmate Brad som är den enda sydafrikanen i sällskapet, Serge, Waseem och en brasiliansk kille som inte kan engelska så vi körde google translate hela kvällen, haha. Även Zola (som jag också bor med) och Irina (hon är också här på semester) var med i början av kvällen. Vi började med att gå på en fest här i Observatory som kändes lite som en amerikansk collegefest. Den enda jag pratade med där förutom mina vänner var en kille som började prata om ”sitt Zulu-folk” och hur fantastisk han var på grund av det. Jag ursäktade mig ganska snabbt.

Kvällen slutade på Long Street där vi först dansade loss på Mojito Bar och sedan gick vidare till en klubb som heter Chez Ntemba. På det senare stället var musiken verkligen sååå himla dålig. Det gick inte att dansa till det överhuvudtaget. Sydafrikanernas musiksmak överlag är väldigt tveksam. Bara man lyssnar på radion så hör man antingen house, smöriga 80-talslåtar eller ”hits” som var populära i Europa för ett år sedan. De är lite efter om man säger så.

Här kommer några bilder från min mobil. Jag körde visst på kvantitet framför kvalitet…

DSC_2213Liveband på Mojito Café och folk som dansar ”like no one’s watching”.

DSC_2217Brad och jag. Glada och onyktra, hehe.

DSC_2216Så kan det gå när man ställer ner glaset för hårt.

DSC_2226

Allt i denna bilden är galet roligt. Ser ni armarna bakom Jenny? Sedan brasilianaren Julio som ser ut att nästan somna. Zola och Brad har kallat mig och Jenny antingen ”svenska” eller ”Små grodorna” hela veckan. De har nämligen lärt sig den sången så då fick det bli vårt smeknamn. 

DSC_2229Söta Jenny på Chez Ntemba, där för övrigt Serge fixade in oss gratis. Han känner typ alla fransktalande afrikaner i stan.

DSC_2228Brad beställde fler shots. Varför är alltid tequila en bra idé när man redan är onykter fastän det aldrig verkligen är det?

DSC_2245Waseem och Julio, den brasilianska killen, var inte så himla peppade men vi var tydligen peppade för alla i sällskapet. Här ser Serge mest nöjd ut.

DSC_2233Jag tyckte att Brad skulle ställa sig framför den här klubben (det är tydligen bara att döpa en klubb till The French Touch och slänga in ett Eiffeltorn i loggan så är man hemma) och ”se fransk ut”. Brad talar om ”EUROPE” som ett enda land så med tanke på att han är clueless om vad som är franskt tyckte jag att han lyckades ganska bra. Vad säger ni?

0 kommentarer

  • ellinor

    Hej! Jag undrar om du bytt lösenord till de skyddad inläggen? kommer nämligen inte in med det jag fick tidigare.. tack för toppenblogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.