Health & Fitness

The Iron Lady

 

 

Jag var och tränade innan lunch. Träningsvärken sedan gympasset i fredags kändes av ganska mycket, särskilt i magmusklerna. Så då körde jag ännu mer magövningar för att plåga mig själv lite mer. Vilket betyder att jag antagligen snart kan skryta om ett sex-pack. Fo sho! Det är ju så skönt efteråt dessutom. Jag känner mig så STARK. Gymkortet var hösten bästa investering. 

 

Jag har precis klämt i mig lite importerad blodpudding till lunch. Hur gott är inte det på en skala? Det var en retorisk fråga för övrigt då jag vet att många av er kommer protestera mot det. Ni som faktiskt gillar det, äter ni blodkorv eller blodpudding? Det känns som att blodkorv är mer vanligt i Skåne, medan blodpudding är en 08-grej. Eller? Jag är ju uppvuxen i Malmö, men mina föräldrar är från Stockholm. Vi åt alltid blodpudding hemma (eller hos mina mor- och farföräldrar i Stockholm), medan jag i skolan fick (mindre god) ”bliodkåarrrv”. Med russin (?) dessutom. Jag brukade hoppa över lunchen de dagarna.

 

Hur som helst. Nu borde jag ha lagrat upp med ett ordentligt järn- och proteinförråd som räcker några dagar. Jag verkar ju haft järnbrist ett tag så då tänkte jag att lite grisblod kunde göra susen.

 

Nog om mat och min självgodhet. Nu ska jag baka en kaka. Ikväll ska jag äta middag hos Naomi och hon bad mig ta med dessert. Då jag är pank tills på tisdag får det bli hemmagjort.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.