C'est la vie

Det bästa av två världar

 

 

Efter en utmattande vecka med sena kvällar och för lite sömn, bestämde jag mig igår för att spendera lördagskvällen i sängen. Jag var iväg hela eftermiddagen och kände mig frusen när jag kom hem. Att gå ut igen lockade inte alls. Det blev en god laxgryta till middag som jag var väldigt nöjd med. Jag tycker om att laga mat men gör sällan rätter efter recept. I stället improviserar jag och kryddar lite efter behag. Roligast är såklart när de jag lagar mat till tycker om det också. 

 

Är det inte härligt förresten att clementinsäsongen är här? Jag snittar 15 clementiner i veckan månaden innan jul. Just de här korsikanska med kvist kan man hitta här i Paris. Enligt min åsikt är de godast. Med lite svensk choklad får man det bästa av två världar.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.