Fun stuff

Dinner for Three

 

 

I går kväll hade jag utan tvekan den trevligaste middagen på länge. Med bästa sällskapet! Linnéa (som var så snygg i sina nya glasögon) och Natalie bjöd mig på en lyxig födelsedagsmiddag i efterskott på The Who’s i Marais. Champagne, intressanta diskussioner, massor med skratt och god mat. Dessutom fick jag den bästa födelsedagspresenten (ja eller middagen var ju såklart inte så pjåkig heller) på länge. Kardemummaskorpor från IKEA. Haha, de vet vad som gör mig glad! Den kvällen gav mig energi för hela veckan. Åh, de två är så underbara. Jag vet inte vad jag skulle göra här i Paris utan mina fina vänner. 

 

Eftersom vi drack en del vin igår, och dessutom rundade av ganska sent, har jag varit rätt trött idag. Fast vad gör det när det är fredag i morgon? Veckans bästa dag. Nu ska jag se lite på One Tree Hill medan jag viker tvätt (det är seriöst det tråkigaste jag vet, så jag brukar göra det i sängen medan jag kollar på film eller en serie), sedan ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig. Jag köpte två böcker när jag var i Sverige. En fjantig chicklit och en läskig Kepler.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.