C'est la vie

The light of my week

 

 

Jag lider som vanligt av en lindrig post-Sweden-depression. Ljuspunkten i min vecka är att två av mina bästa vänner planerat en mysig tjejmiddag för att fira min födelsedag ikväll. Så himla fint. Som jag längtar efter att skratta och skvallra med dem i några timmar. Jag har min nya röda tröja på mig som jag köpte i Sverige. För att bryta av min svart/grå/marinblå höstgarderob. Även det piggar upp lite.

 

Nu ska jag utnyttja resten av min lunchtimme med en promenad. Kanske går jag förbi Marionnaud och sprayar lite parfym på mig för ikväll.

 

 
0

0 kommentarer

  • Nasha

    Hej! Jag undrar vad du har för kamera? Jag köpte nämligen en Canon powershot A2600 igår och minns lite vagt att du kanske har en sån? Isf är det ju bra för dina bilder är ju alltid bra kvalitet på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.