Paris Tips

A little bit of England in Paris

 

 

I går mötte jag upp med min vän Ariane på eftermiddagen. Hon bjöd mig på afternoon tea och hade någonting kul att berätta. Jag blir så glad när det händer roliga saker för mina vänner! Hon tog med mig till The Tea Caddy, vilket är en liten gömd tesalong i 5:e. Det ligger precis bakom St Michel ett par gator bort från turiststråket. Där kan man köpa te och scones med clotted cream och marmelad. De har även lunchrätter och diverse sötsaker som apple crumble. Jag måste säga att det var ett typiskt ställe jag önskar att jag hade hittat tidigare. Vackert porslin, trevlig personal och mysig atmosfär. Perfekt för att värma upp sig efter en dag på stan eller en lång promenad i höstkylan. 

 

The Tea Caddy ligger på 14 rue Saint Julien le Pauvre och närmsta metro är St Michel.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.