Beauty

Catch me if you can

 

 

Måndag igen. Jag hoppas att min nya ansiktskräm hjälper mig att se mindre trött ut än jag faktiskt är. Den är från Sephora och köptes i lördags. Dryg, billig och luktar gott. För er i Sverige vet jag att Sephora finns på Emporia i Malmö, men jag vet inte hur det är i Stockholm. I annat fall kan jag rekommendera ett köp under nästa utlandsresa.

 

Nu ska jag gå ut en sväng för att få lite frisk luft. Mina kollegor är sjuka till höger och vänster. Det är ju ett ganska knäppt system här i Frankrike så alla mindre företag har tre karensdagar. Även om vi inte får betalt så måste vi visa upp ett sjukhetsintyg från läkaren från andra dagen. Vilket innebär att folk går till jobbet med diverse virus och baciller för att inte förlora pengar. Så jag försöker göra allt för att inte bli sjuk. Promenera mycket, träna, dricka mycket vatten, äta rätt, få i mig vitaminer. Och undvika kontoret när det går. Jag ska minsann inte bli sjuk igen!

 

 

0 kommentarer

  • Jenny

    Jodå, finns på Biblioteksgatan! Hoppas du håller dig frisk! Vet du var jag tror? Parisare skulle vara typ 50% friskare om de inte behövde öppna dörrarna i RER och Metro. Där tror jag att en massa bakterier hamnar, i typ alla andra tuber är de automatiserade…

  • Kanske något för dig eller dina läsare?

    Nu söker vi en säljare i Paris! Är du en person som bor i Paris och önskar ett hel- eller deltidsjobb och som inte är rädd för att möta nya kunder och presentera våra partnersavtal? Är du initiativrik, självgående och önskar att styra dina egna arbetstider? Var med och bygg upp världens största Skandinaviska klubb! Kolla in vår hemsida http://www.scandicclub.com och maila oss snarast! sanna@scandicclub.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.