C'est la vie

The Grown-Up Life

IMG_5340
A single woman’s biggest comfort, TV show streaming and a long breakfast in bed.

Jag fick en oväntad inkomst denna månaden och känner verkligen vuxenheten i mig när jag överväger att antingen köpa en ny kyl eller betala septembers hyra. Även om jag håller på att bli tokig på mitt lilla frysfack, så kan jag faktiskt leva med det. Så valet föll på att avverka två hyror i en smäll. Hur skönt att slippa tänka på den utgiften nästa månad? En annan bloggare hade förmodligen gått och köpt den där väskan från Gucci som halva modeeliten går och bär på på magen (?). Den här bloggaren vet att det vore en väldigt dum idé. Jag tänker inte ens gå in på sas.se för jag hade troligtvis inte haft självdisciplin nog att inte köpa en flygbiljett någonstans.

Apropå vuxenhet så ska jag nu fortsätta min storstädning. Jag har till och med tagit före-bilder för att visa er exakt hur ordningssam jag är (obs: ironi), och hur fint det kan vara i ungefär två dagar innan det återgår till totalt kaos. Nästa anhalt är avloppet i duschen. Tack och lov för gummihandskar säger jag bara. Hur kan det samlas så mycket hår?

//I feel very grown-up when I get an unexpected income and choose to pay two month’s rent instead of buying something expensive and ”pretty”. I would mind a new bag, but the almost-32-year-old in me is also googling ”fridges”. Another kind of blogger would probably order the Gucci bag that all the other fashionistas have, but not me. I’m responsible. At least for five minutes. 

Speaking of being an adult. I need to finish my cleaning. I started yesterday and even took ”before pictures”. I’ll show you exactly how good I am at keeping things in order (I’m being ironic). Next stop on my cleaning tour is the shower drain. Yey… Thank god for rubber gloves. How can there be so much hair in there? It’s disgusting.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.