Health & Fitness

Mitt nya liv (för femtioelfte gången)

IMG_5334
Jag ska erkänna någonting för er. Jag tränade faktiskt aldrig igår, trots att jag skrev ett BS-inlägg om hur jag skulle ta tag i mitt nya liv (ni det det man svär att man ska göra sådär femtioelva gånger på ett år). Idag däremot så smäller det. Att betala 400 kronor i månaden för att sitta på arslet och maraton-titta på Suits håller bara inte i längden. Så om en stund ska jag cykla bort till gymmet. Jag gillar hur jag gör en så stor grej av det. LYSTRING BLOGGLÄSARE, jag ska TRÄNA! Ni bara, *går vidare med sitt liv*… Å andra sidan kommer träningsvärken i morgon vara en stor grej för nu har jag inte tränat på flera veckor. Jag ska bara dricka upp min islatte så att jag överhuvudtaget orkar göra mina squats. När jag kommer hem ska jag fortsätta med storstädningen.

IMG_5327

Mina nya träningskläder som jag köpte på rean ger mig lite motivation i alla fall. Sport-BH:n från Casall hittade jag på Stadium och den andra från Adidas köpte jag i butiken på Champs Elysées. Jag älskar att köpa träningskläder på rea. Det är så mycket billigare. Min kompis Stina kan lägga lika mycket pengar på ett par träningsbyxor som jag spenderar på en t/r-resa till Paris. Själv är jag för snål för att ens betala 350 kronor för en riktigt bra tränings-BH så att jag väntar ett halvår för att köpa den på rea i stället. Prioriteringar liksom.

Sedan måste jag slå ett slag för GAP och deras träningskläder. Jag har flera sporttoppar därifrån (bland annat det grå som jag har på mig) och de håller riktigt bra kvalitet. Dessutom är de i riktigt skönt material. Även underkläderna och sovplaggen är kanon. Priserna är så himla bra också. Jag kan inte åka till Frankrike eller Italien utan att gå till GAP, hehe.

IMG_5328

//I have a confession to make. I never went to the gym the other day when I wrote that I was going to. Today on the other hand is the day. I’m not paying 400 SEK a month to sit on my ass and watch Suits, and now it’s been too long. My new workout clothes give a little bit of motivation. I love colour and often get more energy from working out in colourful tank tops and shoes. I bought two stort bra’s as well on sale, the Adidas one is from their store on Champs Elysées in Paris. You should go there if you’re ever in the French capital. Nike is on the same street but a bit further up. I have to do a little bit of free promotion for GAP’s training clothes as well. We don’t have any GAP stores here in Sweden so I always stop by one of their stores whenever I’m in city abroad where there are physical stores around. It’s a really good budget alternative. 

Anyway, time to go. I’m pretty sure I’ll have sore muscles tomorrow, but then you know that you’ve killed it.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.