C'est la vie

Break

IMG_4829

Jag bestämde mig lite spontant för att åka upp till Landskrona och sitter just nu på tåget dit. Min syster och hennes kille åker dit i morgon och sen ska vi alla hjälpa min bror med familj att flytta på lördag. Jag har inga planer varken ikväll eller i morgon så jag åker dit en dag tidigare. Däremot blev det lite väl stressigt när jag skulle åka iväg så jag glömde ta med soppåsen på vägen ut. Jag vill inte ens tänka på stanken jag kommer komma hem till på lördag… Jag har dessutom en stark förnimmelse av att jag lämnade mitt fönster på vid gavel. Med tanke på att det ska åska och regna imorgon och på lördag, så känner jag mig lite orolig för att jag ska komma hem till en översvämning i vardagsrummet. Självklart är den enda person med extranyckel bortrest också. Hashtagg, fail.

Jag tar en liten paus härifrån i några dagar och går offline. Sedan ett tag har jag känt att lusten till att blogga inte finns där, och på grund av för många tankar och funderingar som blockerar min inspiration så är jag inte riktigt på topp just nu. Datorn fick stanna hemma och jag loggade ut från Facebook och avinstallerade Instagram. Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till inspirationen och återkommer med ny energi. 

Ta hand om er och ha en riktigt fin kväll, så hörs vi när vi hörs.

Kramar och kärlek från mig <3

 

//I’m on a train up north to see my family for a couple of days. I’m not bringing my computer and decided to take a break from all social media. I really need it because of too many things going on in my life right now. The inspiration just isn’t there right now. Take care and I’ll see you soon <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.