Vårblus och påskledigt

Säg hej till min nya vårblus. Den köpte jag på & Other Stories rea, eller snarare beställde från hemsidan till nästan halva priset. Ett perfekt plagg att ha under mockajackan tills de kyliga nordanvindarna byts ut mot ljumma, sydliga briser från Sydeuropa.

Pojkvännen knäppte av några bilder på min nyinköpta blus i högst smickrande poser. Ja ni ser ju själva. Varför har jag inte haft en karriär som modell?

Jag vill säga att jag är en graciös svala men liknar nog mest en klumpig gås.

Här har du en länk till blusen (adlink)

Våren gör ett kort gästspel i södra Sverige. Både idag och i morgon utlovas temperaturer över 16 grader, plus att våra kroppar från och med ungefär denna tiden på året kan producera d-vitamin, så nu mår de snustorra skåningarna bra. Jag är i alla fall en av dem som suger åt sig varma solstrålar som en blodtörstig mygga. Min påskvecka består av lite jobb och desto mer ledighet så efter två dagars betald lektid (räknas bakning, badminton, äta kanelbullar, solande, plocka ut rätt färgton av blå pärlor och att spela Kingout ens som ett jobb?) unnar jag mig sex dagars obetalt livsnjut. Förutom att umgås med kärleken i mitt liv ska jag fira påsk med familjen, fortsätta med inflytt och fix i nya hemmet och försöka få till lite kvalitetstid med vänner.

M är också ledig i morgon och torsdag så jag ser fram emot att hitta på roligheter ihop. Dessutom har jag skaffat medlemskap på Nordic Wellness (tips på att de just nu har en kampanj om medlemskap för 299:- /månad!) för att komma igång med träningen. Ikväll ska jag på Barre vilket är 30 minuter intensiv träning med inspiration från balett. Sist jag var på det passet hade jag träningsvärk i rumpan och låren i två dagar. Det är gött!

Hur mår ni mina vänner, gamla som nya? Planer i påsk?

4 reaktioner på ”Vårblus och påskledigt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen