Weekend

Despite everything, a really great weekend

IMG_5354 IMG_5355 IMG_5356

De senaste dagarna har varit av en blandad karaktär. Torsdagkvällen blev inte riktigt som tänkt och slutade i tårar. För att inte bli för privat så blev jag väldigt besviken på en person som sårade mig otroligt. Även om det gjorde ont, så insåg jag där och då att även om jag verkligen önskar det med hela mitt hjärta, så kommer vissa människor aldrig vara så som man önskar att de var. När sorgen lagt sig så bestämde jag mig för att spotta ur mig känslorna svart på vitt, omvända sorgen till en stunds ilska och sedan gå vidare. För det är lättare att hantera ilska, men kroppen mår inte bra av för mycket av den varan så resten av helgen har jag gjort mitt bästa för att tänka positivt. En paus från all stress gjorde undervärk. Jag har reflekterat mycket över vad jag behöver göra för att må bra. Rannsakat mig själv. Umgåtts med människor som ger mig positiv energi. Tagit fokus från mig själv till andra i min närhet.

En av helgens höjdpunkter var gårdagskvällen som jag tillbringade med min kompis Sandra. Vi började med G&T och franska ostar hemma hos mig, sedan cyklade vi bort till Vibliotek och åt oss proppmätta (mest för att vi redan var ganska proppmätta av all ost innan vi kom dit) på tapas och churros. Så himla trevlig kväll. Andra fina stunder i helgen var bland annat ett överraskande besök av Linda, som var i Malmö över en natt innan hon och Pierre skulle ta flyget ner till Frankfurt. Så vi sågs för en lunch. Åh vad kul att träffa henne eftersom att vi missade varandra när jag var i Stockholm sist. Utöver det har jag tränat, lyssnat på härlig musik och sjungit högt, tittat på roliga klipp med James Cordon (älskar den mannen!), sovit ut, gjort roliga planer för nästa vecka, sett den helknäppa men så himla härliga franska filmen La Famille Bélier, blivit ännu mer tacksam för de personer i mitt liv som finns där genom vått och torrt, städat lägenheten och gjort research för mina framtidsplaner. Hur har er helg varit? Njutit av de sista semesterdagarna, varit på årets bröllopsfest eller kanske någonting annat kul? Berätta gärna!

Jag körde ett sistaminuten-träningspass såhär på söndagskvällen. Det kändes bra att avsluta veckan på det viset. Nu ska jag fixa lite mat, ta en dusch och kolla på min nya favoritserie. Har någon av er sett ”Switched at birth?”. Den är som en blandning av O.C, Gossip Girl och Devious Maids (latino-aspekten). Lagom lättsmält och fritt från drama. Bästa sedan Hart of Dixie.

//I’ve had quite a mixed weekend, with some less positive happenings. Despite that I’ve checked off a few very nice moments. Like a surprise visit from my friend Linda who was passing through town on her way to Frankfurt, a really nice evening last night with a dear friend, a crazy French movie that made me laugh and making research for my future plans. Over all a weekend with more positive aspects than negative. Mostly because of the people in my life who remind me of what I need to be grateful for. I went for a last minute workout this evening and now I need to make some dinner. I hope you had a great weekend!

 

0 kommentarer

  • teruko

    Välkommen tillbaka! Min helg har varit fin med bl a födelsedagskalas för ena barnbarnet. Om en timma tar vi tåget för ett besök några dagar i Stockholms skärgård. Önskar dig en bra vecka!

  • christinestories

    Tack! Det lät som en mysig helg. Och vilken bra start på veckan med ett besök till Stockholms skärgård. Ha det riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.