C'est la vie

The Ghostwoman

IMG_3102 (kopia)

Dessa bilder var från början så himla gulaktiga i tonen, så jag försökte normalisera dem i photoshop. Tyvärr får dem mig nu i stället att se ut som ett genomskinligt spöke. Fast det kan ju få vara min superpower då. The Ghostwoman. Kanske vore en bra affärsidé? Jag kan erbjuda mina tjänster till alltifrån inbrottstjuvar till olycksfåglar.
”Går genom väggar. Erbjuder 50 olika ’oooh’:ande läten. Extraknäcker även som skyddsängel. Tar Swish.”

 

IMG_3108 (kopia)

Hursomhelst. Det var inte det inlägget skulle spåra in på. Bilderna tog jag för en dryg vecka sedan när jag kom hem från en fest (ja Madde, jag bytte tillbaka till klackarna och tog femton spegel-selfies klockan halv två på natten… *skäms-emoji*) bara för att jag kände mig så fin. Jag tror att det var första kvällen på cirka två månader som jag hade mer smink på mig än mascara och bar klackar. 6 av 7 dagar går jag helt osminkad i sneakers eller mina älskade Birkenstocks. Jag har för övrigt märkt en avsevärd skillnad på mina fransar tack vare att de får vila från smink det mesta av tiden. De har både blivit längre och tjockare. Jag lovar bevis på detta. De fyra ögonfransar jag tappade idag måste bara växa ut igen.

 

IMG_3105 (kopia)
IMG_3101 (1)

Det som ser ut som en kjol är egentligen en klänning från & Other Stories. Blusen är ingen knytblus men det fungerade bra att bära den så. Skorna är från franska skomärket André och halsbandet från Lindex. Allt är flera år gammalt eller införskaffat på rea så ni kan inte köpa det någonstans. Givande att jag delade med mig va? Jag tänker att denna inspirationsbomb kommer leda till att minst en person köper en svart vippig klänning.

 

Den här helgen har varit ganska lugn, men inte mindre tillfredställande för den sakens skull kan jag lova. Thaimat följt av liveband på Far i hatten, mysig och lång lördagsfrukost i sängen, kanelbulle-fika från St Jakobs Bageri, filmkväll (tyvärr var filmen mindre bra men sällskapet desto bättre), uppfriskande och rask söndagspromenad med en podcast i lurarna, en lång telefonkonversation med Linda för nödvändig livsupdate och slutligen ett par timmar på biblioteket tillsammans med Louise innan jag satte mig i eftermiddagssolen på min gård för att tanka d-vitamin. Jag fick ett snabbt infall att göra någonting nu till kvällen men jag sov inte så bra i natt så det får nog bli en lugn kväll hemma trots allt. Särskilt eftersom planen är att åka in till Malmöfestivalen i morgon kväll. Egentligen undviker jag helst centrala Malmö denna veckan på året (stadsfestival i en hel vecka är fem dagar för mycket), men Maia Hirasawa och Eva Dahlgren spelar så det vill jag se. Jag måste ladda energi för det genom att vara lite för mig själv mellan varven.

Hur har DIN helg varit? Berätta!

0 kommentarer

  • Martina

    Riktigt bra helg här, efter första veckan på jobbet efter semestern. Bondens marknad, massa grönsaksshopping, träning, massage och blåbärsplockning. Nu avslutar jag med ett avsnitt Sherlock i soffan:) tips på den om du missat! Kram

  • teruko

    Så bra helg i mitt tycke! Surströmming med trevliga grannar i fredags, båtutflykt till restaurang på en ö i Storsjön ikväll, tillsammans med goda vänner. Kul! Kul också att på nytt känna en viss glädje i ditt inlägg. Önskar dig lycka till med att återfå den känslan! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.