C'est la vie

Allt mellan himmel och jord

IMG_3119 IMG_3117

Såhär ser det ut när en livsstilsbloggare (usch, tycker inte om att definiera min blogg men jag antar att den går under den fliken) blir hembjuden på middag hos en matbloggare. Jag och Clara, som driver Bossbloggen, fick en inbjudan vi inte kunde motstå: att bli utfodrade av Caroline a.k.a. Att vara Vass. Inte nog med att maten var utsökt (jag måste försöka mig på att göra rödbetssallad!) så fick jag en hel kväll i sällskap av dessa två coola brudar. För några månader sedan kände jag bara Clara, och vad som började med en bekantskap två bloggare emellan har det senaste året utvecklats till en fin vänskap. Caroline har jag lärt känna bättre under sommaren och jag är så glad över att vi inte bara har gemensamma intressen, utan även funnit varandra genom att dela med oss om både vårt förflutna och våra drömmar. Det är så intressant att lära känna människor på djupet. Det här är två tjejer som står stadigt med båda fötterna på jorden, men som precis som jag behövt hitta styrkan för att inte falla ner i gropar under vägens gång. Jag blir så imponerad och inspirerad av deras mod, ödmjukhet och intelligens.

Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Djupa diskussioner om livet, bekännelser av sådant kan kanske inte berättar för vem som helst, kulturella skillnader, ens eget värde och små eller stora livsmål. Vad som sades stannar mellan oss, såklart.

Idag har jag inte gjort så mycket fram tills för ungefär 40 minuter sedan. Då kände jag nog tid hade tillbringats i sängen framför datorn, krängde av min pyjamasen och tog på mig en långklänning. Vädret är tråkigt idag men jag fick en väldigt glad nyhet för en stund sedan och det tänker jag fira med en kopp gott kaffe på ett trevligt kafé. Ikväll ska jag unna mig att äta thaimat ute med min kompis Julia. Någon gång får jag ju faktiskt unna mig.

Hur mår ni? Några storslagna planer i helgen eller är det Netflix som gäller?

0

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Så kul att du också hänger med Clara! Älskar när man ser bloggar man träffat/följer/känner som träffar andra bloggar man också är bekant med, det känns liksom fint – som en egen liten värld 😊 Och jag var på en mini-kräftskiva igår ute på landet, blev en sen natt, så nu blir det nog lite netflix och bildredigerande resten av denna lördag 😉 Ha en fin helg <3

  • christinestories

    Ja visst är det så! Du beskriver det så bra 😊 Det lät verkligen som den perfekta helgmixen, enligt min åsikt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.