The Barista Comeback

Messaging1504967937020

 

Jag jobbade som sagt igår på Café Dornonville. Naivt nog trodde jag att mina gamla barista skills hade lagrats i minnesbanken under dessa 12 år men det var inte helt lätt att bara plocka fram dem. Jag fick göra ganska många cappuccinos innan jag fick rätt på mjölkskummaren. Utöver det? Jäklar vad kul jag hade igår! Nästan så att jag skulle vilja jobba på ett café igen. Dessutom samarbetade jag och Madde bra, även om jag först var lite lost i det hela. Det var några år sedan jag jobbade i serviceyrket men jag märker att jag trivs bra med det. Vi hade så himla trevliga kunder hela dagen och tiden bara flög iväg. Jag var där till fyra och sedan cyklade jag snabbt förbi Triangeln och köpte en present till min kompis Julia.

Jag skulle nämligen på inflyttningsfest. Det blev dock mer en tjejfest, och så var det knytis så alla hade fixat en massa god mat. De andra skulle gå ut men jag hade varken lust eller energi för någon nattklubb. Vid elva kände jag att jag varken orkade prata eller lyssna mer, så jag tackade för mig och drog hem. Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll och det var roligt att träffa några av Julias kompisar som jag inte ser så ofta.

Idag vaknade jag till den första dagen med fint väder på fyra dagar. Då går det inte att vara på dåligt humör, eller hur? Jag ska klä på mig och sedan möta Lucie för en kaffe. Hon kom nyss hem från att ha varit i Frankrike i en vecka och eftersom att det hänt lite grejer här på hemmafronten också så har vi en del att prata om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen