Paris,  Travels

ROMO – Realisation Of Missing Out

I måndags fick jag se att Linda är i Paris och att hon satt på en restaurang i Montmartre och åt middag med bl a Natalie och Annelie. Då drabbades av en FOMO utan dess like. Eller snarare ROMO – Realisation Of Missing Out. Det fick mig att minnas när vi bodde där samtidigt och alla kvällar vi träffades över en middag för att spy galla över fransk byråkrati (mest jag och Linda), diskutera vidare vi någonsin skulle kunna återanpassa oss till svensk kultur (mest Natalie) och dricka lite för många glas vin (alla tre). Nu satt de där och pratade om allt sådant utan mig (*gråt-emoji*). Jag borde ha varit där med dem!

Plus att Jennifer aka Forever Abroad varit i Paris under veckan och hälsar på bloggerskan Sandra Nicole, och det hade ju varit superduperroligt att få hänga med dem också. Jag träffade faktiskt Sandra när jag var i Paris i maj – vilket jag helt glömt att skriva om eftersom att jag inte tänkte på att ta någon fin bild i samband med det – och hon är precis lika gullig, duk och ödmjuk som hon utstrålar i sin blogg. För att inte tala om hennes talang för att skapa vackra kläder – kolla bara in hennes grymma design! Jag vill på riktigt ha den där stickade tröjan. Jag har följt tjejerna på Instagram de senaste dagarna och hade gärna hängt med på deras roligheter.

Livet är orättvist när jag inte kan vara överallt hela tiden. Jag måste hitta ett yrke som tillåter mig att jobba var jag vill i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.