C'est la vie

Gästjobbare på Café Dornonville

IMG_3204 IMG_3205

Vet ni vad för rolig grej jag ska göra på lördag? Jo jag ska jobba på Café Dornonville med Madde! Hon står där ensam på lördagar och jag kände att det kunde vara en rolig grej att göra henne sällskap, och dessutom något som motiverar och inspirerar mig lite. Det ska bli intressant att se om jag kan ta fram mina gamla barista-skills från tiden då jag jobbade på Espresso House (för mer än 10 år sedan…!). Så ni som bor i Malmö, kom förbi och fika eller säg hej! Det finns god frukost från kl 11 (jag vet, lite sent men jag har hintat att de borde öppna tidigare), gratis Wi-Fi, göllig rosa inredning, två glada kvinnor i sina bästa år och hembakta sötsaker. Förvänta er bara inga jäkla löv eller hjärtan i mjölkskummet för det kan jag inte, men lovar att öva på det.

Såhär ser det ut. Det är öppet till kl 17! Jag är nog där till i alla fall tre.

IMG_2096 IMG_2105 IMG_2103

Sen på kvällen är det inflyttningsfest hos Julia och på söndag har jag en annan spännande sak inbokad. Det blir nog en bra helg det här, trots att jag inte kunde åka upp till Stockholm och hänga med min söta fransyska Sophie som flyger dit från Paris i morgon. Det kändes bittert först men eftersom att helgen här är full med trevligheter så känns det okej.

 

Nu ska jag iväg och möta upp med min kompis Sandra. Vi har nämligen anmält oss till en kör och första gången är ikväll. Det ska bli så roligt! Nu får jag en plats att sjunga på som inte är i hissen, tvättstugan, på trottoaren, i matkön, på cykeln etc etc.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.