C'est la vie

Dags att upptäcka Skåne

IMG_3234

I ett försök att pigga upp mig själv och få lite frisk luft så drog jag ut på en löprunda igår kväll. Jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i att springa men ibland är det skönt. Eftersom att jag dessutom inte hade gått ut på hela dagen så tänkte jag att det nog skulle vara nyttigt att röra på mig. Det var riktigt jobbigt (hallå konditionen, var är du??) men så himla skönt efteråt. Jag gjorde några övningar på yogamattan också så nu känner jag att jag byggt åtminstone en halv muskel någonstans på kroppen.

På tal om att röra på sig så fick jag ett busskort av Skånetrafiken som gäller i hela Skåne under två veckor på alla tåg och bussar. Det gäller från nästa vecka så nu ska jag försöka komma på någon trevlig plats att åka till. Jag tänkte passa på att åka till Lund och hälsa på Clara (vi bokar väl in en fika/coffice-dag?), ta en tur till Landskrona och även åka till min bror och hans familj, men jag vill upptäcka någon plats som jag inte varit på. Den skånska västkusten ovanför Helsingborg är relativt oupptäckt för min del så kanske skulle jag ta och åka dit. Jag funderar även på Ystad för den staden har jag inte besökt på många år, mer än att jag kört genom på väg till Österlen.

Någon som har tips på trevliga platser i Skåne som är mysiga att besöka under sensommaren/tidig höst? Kanske någon skånsk läsare som vill ses för en kaffe?

 

PS, att detta inte är ett samarbete med Skånetrafiken utan en prova-på-kampanj de har för nyinflyttade. Det lönar sig att flytta och sedan flytta hem igen, trots allt. De vet nog inte ens om min lilla blögg. Fast om de gör så får de gärna skicka ett Öresundskort så att jag kan ta en tur över till Köpenhamn också, hehe. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.