C'est la vie

Too many bad news

IMG_3229 IMG_3225

Det senaste dygnet har inte varit det bästa direkt. Igår nåddes jag av en väldigt tråkig nyhet, och vad som hade planerats att vara en produktiv eftermiddag på biblioteket förvandlades i stället till tårar och sorg. Jag kommer nog skriva om vad som hänt sen men jag vill vänta lite. Jag behöver smälta det som hänt.

Jag träffade i alla fall mamma igår för en fika och det var riktigt mysigt. Vi satte oss under en markis utanför konditoriet på St Knuts torg och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan hade jag sedan några dagar bestämt med min kompis Julia att följa med henne till IKEA. Hon behövde bärhjälp och jag ville inte avboka i sista stund. Det var trots allt en skön distraktion. Vi höll på att köra till Köpenhamn tack vare mina ypperliga kartläsar-skills, men styrde bilen rätt innan vi hamnade hos danskarna. Däremot var vi på IKEA alldeles för länge och efter att vi dumpat grejerna hemma hos henne så kunde vi först inte hitta en parkering när vi skulle lämna tillbaka bilen vi lånat. När vi slutligen cyklade hemåt klockan 21.55 var jag helt slut. Nu vill jag inte åka till IKEA på ett bra tag, eller leta parkering i Slottsstaden.

 

IMG_3219Jag fick en påse Swedish Fish av Julia igår när vi hade varit på IKEA. Hennes kommentar efter min reaktion: ”Det är så enkelt att göra dig glad!”, sa hon med ett skratt. Ge mig godis, kakor eller hemgjorda gåvor så hoppar jag av lycka.

 

Idag fick jag även ett meddelande från min före detta general manager i Kapstaden att någon hackare har raderat allt innehåll på hemsidan/bloggen jag tillbringade flera månader att skapa i vintras. ALLA inlägg, bilder, produkttexter.. allt är borta! Ursäkta språket, men fy fan vad besviken jag blev. Mycket av innehållet är sparat men inläggen skrev jag mest direkt i bloggen, och jag gjorde även ändringar i texten på sidan. Det är såklart inte mitt problem att lösa, men det känns jäkligt surt när det även är en referens som jag haft på mitt CV. Tydligen hade de spårat det till en IP-adress i Joburg. De har polisanmält men det är ju Sydafrika. Snubben kan bara muta rätt person med typ 300 rand och komma undan. Om de ens får tag på honom.

Det börjar bli höst och ska tydligen regna i en vecka framåt. Jag har magkatarr som inte går över (ska aldrig mer gå på antibiotika – min mage har varit ur balans i flera månader!) och är bitter över att inte ha råd att göra min kompis Sophie sällskap i Stockholm till helgen.

Är det okej att gå i ide för vintern redan nu?

Mvh /Drama Queen

 

PS, det finns några positiva saker i mitt liv just nu också. Jag lovar. Bara så ni inte tror att jag är helt miserabel och inte duschat på fem dygn. Min helg har i stället bokats upp med roligheter här i Malmö. Jag ska bland annat extraknäcka som barista på lördag, hehe. Ska berätta mer om det!

 

0 kommentarer

  • Frida

    Så tråkigt att höra, skickar styrkekramar! Hade samma erfarenhet efter en lång antibiotikakur, min mage matade det. Litet boktips! Food Pharamcy borde du läsa, den har lärt mig så mycket om magen och har hjälpt mig att förstå hur jag ska äta för att min mage ska må mättre och för att magkatarren ska hållas i shack! Nu har de även släppt en kokbok här i dagarna som jag bara måste lägga vantarna på 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.