C'est la vie

Ten things I’ve done today

IMG_7313

IMG_7318

Det är vinter ute så idag gick jag i tillfälligt ide. Four degrees is less than I can handle. Jag har prokrastinerat så det skriker om det och haft en sån där ”Imma do whatever I wanna”-dag. Fast okej, lite har jag faktiskt hunnit med.

1. Jag har tvättat fönstren i vardagsrummet och nu kan jag äntligen se ut. Det om något är en bedrift tycker jag.
2. Jag har målat naglarna i färgen In Stitches från Essie
3. Jag har sett dokumentären med Leo DiCaprio
4. Jag har gått i pyjamas och morgonrock till sen eftermiddag
5. Jag har skrivit ihop en kallelse till extrastämma med styrelsen.
6. Jag har städat ur två köksskåp.
7. Jag har bara pillat på finnen på hakan tio gånger. Eller tolv kanske.
8. Jag har blivit lite stolt över det faktum att jag lyckats hålla mig från både kaffe och sötsaker på tre dagar. TRE DAGAR. Sedan i måndags har jag bara ätit nyttigheter och dessutom på regelbundna tider. Okej, kanske inte HELT sant, men nästan.
9. Jag har lagt in bilder i en mapp som heter ”Framkalla”. En mapp som funnits på datorn sedan jag köpte denna datorn i maj. Undrar om jag någonsin kommer framkalla dessa bilder?
10. Jag har tränat ett pass Pilates Ball (som jag nyss kom hem från).

När jag tänker efter så har denna dagen varit mer eller mindre produktiv. Förutom att jag har gjort allt annat än det jag borde gjort (förutom fönstren, träningen och kallelsen). Nu ska jag fixa lite middag och sedan ägna kvällen åt att sjunga med till Justin Timberlake + The Tennessee Kids på Netflix.

//Click on the translate button on the right to read the post in your language.

0 kommentarer

  • Amina

    Men det låter som en jättebra dag ju! Helt rätt att gå i ide lite när kylan slår till sådär. Jag har också lyckats vara utan sött i tre dagar nu. Jag stod över kaka på jobbet idag. Och då var jag hungrig! Åt frukost vid 8 och lunch först vid 14-tiden (ingen skillnad på det här sjukhuset…). Så där vid 12-snåret var det svårt att inte sitta och snegla på kakorna hela tiden. Men lyckades att inte ta någon! 😃

  • Ljuva Julia

    Jag tycker att du verkar ha fått så mycket gjort, awesome! Idag har jag gjort massor – städat och diskat och gått med sopor, hämtat ut paket, slagit in julklappar, promenerat, umgåtts med syrran och hennes nya sambo, tänt ljus och lagat + ätit mat. LOVELY! Nu ser jag Titanic ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.