Outfits

Team Sweden

 

 

Idag representerar jag svensk design. Allt jag har på mig är från H&M, förutom väskan som kommer från & Other Stories och halsbandet som kommer från BagLady (vet inte om det är svenskt dock?). Kjolen är ny och köptes i helgen. Exakt en sådan långkjol jag letat efter i evigheter. Jag tycker det är skönt att ha långkjol nu när det fortfarande är ganska milt ute på eftermiddagen, men ändå lite kyligt på morgonen.

 

Btw, de har lagat fönsterrutan. Hallelujah moment! De måste bytt den i fredags men vi märkte inte förrän nu i morse eftersom tidningsparren fortfarande satt kvar på insidan. Det tog dem bara en månad och femtioelva meddelanden och mail. Man får tjata till det blir gjort, vare sig det tar två veckor eller två år… Jag klagar dock inte längre, för nu har vi en ny ruta!

 

Måndag igen och dags för jobb. Hoppas ni får en fin start på veckan!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.