Outfits,  Things I like

36

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Hurra för mig!

I 36 år har jag levt och verkat på detta fantastiska jordklot. Egentligen är det otroligt att jag klarat mig så pass länge med tanke på alla risker jag tagit. Samtidigt är det riskerna som leder till chanser, och de chanserna leder till upplevelser. Det har hänt mycket det här decenniet sedan jag var 26 år gammal. Både bra och dåligt men jag hade inte velat göra någonting annorlunda för alla val jag gjort har lett mig dit jag är nu. Lugnet och tryggheten jag funnit där inne i mig själv, jämfört med i övergången från ungdom till vuxen, gör att allting jag tagit mig genom känns värt besväret. Jag vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor men jag vet i alla fall vem jag vill vara.

Jag slutar jobbet lite tidigare idag och efter det blir det fika med en vän innan det vankas födelsedagsmiddag med mamma och Louise.

Jag köpte nya skor för ett par veckor sedan. Lackboots med snörning, i skinn. Madde tog några bilder på mig sist vi sågs för en fika. Blev de inte fina? Något överexponerade tyvärr eftersom jag hade fel inställning på kameran så de är väldigt nedtonade, men jag måste säga att min kära vän är något av en naturbegåvning när det kommer till att fotografera. Hon lyckas alltid fånga rätt vinkel och ljus.

Väskan och mössan är också ganska nya och kommer från Åhléns. Båda köptes på rea. Mössan (från Filippa K) finns att beställa Här. Kappan och skjortan är från H&M medan tröjan kommer från COS.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.