C'est la vie

To bad for him

 

 

Förutom att mina desperata försök att knäcka html-koder (hur ser bloggen ut egentligen? Jag är ju värdelös på sådant!), har jag även städat idag. Skrubbat badkaret, dammsugat bakom möbler och tvättat mina rosa converse (det funkar jättebra att tvätta i maskin på 40 grader btw!). För att inte killen ska känna sig utanför har jag även skrivit en lång lista till honom på allt jag inte hunnit med, så han har någonting att göra när han kommer hem vid nio. Jag tror jag minns att att PSG spelar ikväll. Vad synd att han inte kommer ha tid att sätta sig i soffan och titta på Zlatan. Hehehe…

 

Själv ska jag iväg hem till min kompis Naomi nu. Hon ska bjuda på middag, vilket passar helt ypperligt eftersom jag håller på att dö av hunger. Det blir ju inte bättre av att det doftar himmelsk från grannens kök. Vitlök och rökor om mina doftsinnen inte sviker mig. Alltså, de måsta laga rikitgt god mat för det luktar alltid så fruktansvärt gott därifrån. Jag tror jag får ta och bli kompis med dem. Succesivt jobba mig in i deras bekansksapskrets. Kanske kasta över lite kanelbullar? Hmm, jag får fundera på en bra taktik.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ladies Abroad

    Kring hur bloggen ser ut så har du lyckats ta bort namnet i något metadatafält. I feeden för alla bloggar vi följer i Blogspot finns inte längre bloggens namn med, bara rubriken för varje inlägg. I fliken i Explorer står det också bara et – i stället för namnet. Lyckades jag förklara förståeligt?

  • Christine&Paris

    Jepp glasklart 😊 Jag tog bort det för att namnet syntes lite ovanför headern, men jag flyttade upp headern och satte tillbaka bloggnamnet. Nu borde det inte vara några problem!

  • Christine&Paris

    Mitt sms hade inte kommit fram och han kopplade såklart inte vad listan betydde, haha! Men lite hade han fixat ändå 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.